Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харків відвідає всесвітньо відомий каскадер і парашутист Бі Джей Ворт

Харків відвідає всесвітньо відомий каскадер і парашутист Бі Джей Ворт

11 липня об 11:00 в галереї «Бузок» відбудеться унікальна для всіх кінолюбителів і шанувальників каскадерського мистецтва зустріч. Всесвітньо відомий каскадер, талановитий спортсмен, парашутист Бі Джей Ворт (BJ Worth) приїде до Харкова для проведення навчально-тренувального збору з групової акробатики в класі великі формації «Sky Hopak» 30-way з перестроюванням на DZ Майське. «Незважаючи на те, що основні заходи МФКК «Харьковская сирень» відбулися ще в травні, ми виконуємо свою обіцянку проводити щомісячно у нашому місті цікаві зустрічі і захоплюючі майстер-класи з відомими режисерами, акторами і талановитими представниками інших творчих професій, - зазначила директор Департаменту масових комунікацій ХОДА, заступник голови оргкомітету Міжнародного фестивалю короткометражного кіно «Харьковская сирень» Вікторія Маренич. - Професія каскадера абсолютно нова для нашого кінофестивалю, тому ми будемо відкривати її разом з харків'янами. Бі Джей Ворт приїде до нас у місто, щоб розробити і поставити стрибок 30-way в стилі українського гопака, і, звичайно ж, зустрінеться з харків'янами в рамках нашого проекту «Харьковская сирень PS».

Рішення назвати навчально-тренувальний збір «Sky Hopak» було ухвалено не випадково, тому що цей танець є не тільки візитною карткою нашої країни, але і вимагає від спортсмена прояву спритності, сили, героїзму і шляхетності.

Довідка: Бі Джей Ворт (BJ Worth) - власник незалежної кінокорпорації Big Sky Productions. Режисер-постановник, кінорежисер, сценарист - чотириразовий переможець різних Міжнародних кінофестивалів, постановник повітряних трюків, організатор і виконавець трюків в повнометражних фільмах, телевізійних шоу і рекламних роликах, постановник повітряних трюків і провідний каскадер у дев'яти епізодах серії фільмів про Джеймса Бонда. Саме він виконував найскладніші повітряні трюки за Джеймса Бонда в легендарній «Бондіані». Бі Джей дублював Пірса Броснана у фільмах «Завтра не помре ніколи» і «Золоте око», Джона Глена в «Ліцензії на вбивство». Стрибав з Ейфелевої вежі у фільмі «Вид на вбивство» з Роджером Муром, і з літака в «Місячному гонщику».