Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У м.Курськ підписано угоду про сприяння розвитку малого та середнього бізнесу Курської та Харківської областей

У м.Курськ підписано угоду про сприяння розвитку малого та середнього бізнесу Курської та Харківської областей

У ході XIІІ Міжрегіональному універсальному оптово-роздрібного ярмарку «Курський Коренський ярмарок - 2013» директор Обласного центру підтримки малого та середнього підприємництва Курської області Денис Водоп'янов і виконавчий директор Союзу підприємців Харківської області Олена Аністарова підписали угоду про сприяння розвитку та підтримку малого і середнього підприємництва Курської та Харківської областей.

Як зазначив, заступник директора Департаменту економіки і міжнародних відносин Харківської обласної державної адміністрації - начальник управління зовнішньоекономічних зв'язків та міжнародних відносин Денис Ткачов, це ще раз підтверджуює успішність участі області в цьому найбільшому ярмарку в Центрально-Чорноземній частині Російської Федерації.

«Підписання сьогодні договору на рівні Союзу підприємців Харківської області та Обласного центру підтримки малого та середнього підприємництва Курської області про співробітництво та спільну діяльність, розширення контактів на рівні ділових кіл, говорить про те, що не тільки адміністрації Харківської та Курської областей співпрацюють один з одним, не тільки відбувається обмін досвідом на рівні депутатського корпусу, але є безпосередній контакт між підприємцями двох наших регіонів. Це дуже важливо і для нас, і для наших добрих сусідів в Російській Федерації», - сказав Денис Ткачов.

Всього в ході Міжрегіональному універсальному оптово-роздрібного ярмарку «Курський Коренський ярмарок - 2013» було підписано 9 угод, 3 протоколи про намір, 1 Меморандум про співпрацю між офіційними особами Росії, України, Чехії, Болгарії, Угорщини.