Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківська область - лідер у питанні оздоровлення дітей

Харківська область - лідер у питанні оздоровлення дітей

Про це під час традиційної зустрічі з представниками регіональних ЗМІ в рамках проекту «Чай з губернатором» розповів голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін. «Виконуючи соціальні ініціативи Президента, кожен регіон намагається забезпечити максимальне охоплення дітей оздоровленням влітку. Харківська область традиційно є лідером в цьому напрямку, але хочу сказати, що цього року завдяки Фонду соціального страхування ми отримали додаткову можливість купувати путівки на 50 млн.грн. в різні табори, в тому числі в Криму, на Азовському морі і на Західній Україні. І велика кількість дітей отримують повноцінний і цікавий відпочинок та оздоровлення», - зазначив Михайло Добкін.

Голова ХОДА підкреслив, що існуюча мережа таборів в Харківській області збережена, і облдержадміністрація з кожним роком прикладає все більше і більше зусиль, для того, щоб підтримувати нові табори, які щорічно відкриваються, і в той же час робити все для того, щоб табори відпочинку, які знаходяться на балансі відомчих установ, продовжували працювати.

«Я відвідав багато таборів, дивився, які умови створені для дітей та вихователів. Звичайно хочеться, щоб все було новим, і ми до цього прийдемо. Але те, що я бачив, вже дозволяє мені говорити, що сьогодні діти, які перебувають у таборах Харківської області, отримують все для того, щоб повернутися додому здоровими, повними сил і з новими друзями», - зазначив Михайло Добкін.