Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Представникам молоді Харківщини вручили нагороди ХОДА

Представникам молоді Харківщини вручили нагороди ХОДА

Сьогодні у малій залі Харківської обласної державної адміністрації відбулась щорічна церемонія нагородження, присвячена Дню молоді. У святкових заходах взяли участь заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Євген Савін, директор Департаменту у справах молоді та спорту ХОДА Дмитро Перепелиця, ректор Харківського національного університету міського  господарства Володимир Бабаєв.

Євген Савін привітав усіх присутніх від імені голови ХОДА Михайла Добкіна зі святом, побажав кар'єрного росту, особистого щастя і успіхів у житті.

«Тема молоді - одна з найскладніших, різнобічних і в той же час яскравих тем в нашому житті. І наше завдання, я маю на увазі державну владу - бути поруч з вами і допомагати вам. Скоро ви зможете взяти кермо влади нашою країною в свої руки. І від того, наскільки ви будете до цього готові, наскільки ви будете освічені та професійні, залежатиме доля нашої країни», - сказав Євген Савін.

У ході церемонії Євген Савін вручив представникам молоді грамоти та подяки голови Харківської обласної державної адміністрації, а також грамоти Харківської обласної ради.