Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові стартував Відкритий чемпіонат України з гольфу серед аматорів

У Харкові стартував Відкритий чемпіонат України з гольфу серед аматорів

Сьогодні в Харкові у Superior Golf Club стартував рейтинговий турнір серед гольфістів Ukrainian Open Amateur Championship 2013. З початком турніру гравців привітав голова ХОДА, перший віце-президент Всеукраїнської федерації гольфу Михайло Добкін. «Ми раді вітати вас у Харкові. Я думаю, що погода, емоції й очікування, які будуть три дні витати над нашим гольф-полем, дадуть можливість проявити свої найкращі якості тим, хто вирішив взяти участь у цьому чемпіонаті. Я хочу побажати вам хорошої гри і позитивних емоцій. Я думаю, що незалежно від рахунку переможцями виявляться всі - і ті, хто в турнірі бере участь, і ті, хто на жаль, може тільки спостерігати за вашою прекрасною грою. Хорошої гри, гарного настрою!» - з такими словами голова області звернувся до учасників турніру.

Більше 50 гольфістів-аматорів із України, Росії, Туреччини, Словенії, Греції та інших країн змагатимуться протягом трьох днів. Переможець чемпіонату отримає звання майстра спорту, а гольфісти, що посядуть друге і третє місця, стануть кандидатами у майстри спорту. 4-6 місця в турнірній таблиці передбачають І розряд.

Відкритий чемпіонат України серед аматорів на даний момент посідає верхню сходинку Федерації гольфу України за 2013 рік. На чемпіонаті будуть визначені найсильніші аматори України, які згодом будуть представляти країну на командному чемпіонаті світу серед любителів в Японії у вересні 2014 року.