Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У майбутньому Україна ввійде у число держав, які визначені кращими за комфортністю ведення бізнесу. Михайло Добкін

У майбутньому Україна ввійде у число держав, які визначені кращими за комфортністю ведення бізнесу. Михайло Добкін

Чим більше створюється робочих місць, тим більше відрахувань йде в усі бюджети і у влади всіх рівнів з'являється більше можливостей для виконання соціальних ініціатив Президента, спрямованих на поліпшення стандартів якості життя, вирішення багатьох проблем, від житлово-комунального господарства до охорони здоров'я. Про це повідомив в ефірі програми обласного радіо «Від влади до громади» голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін.

За його словами, завдання влади – створити умови для роботи, в тому числі, і підприємців. Є цілий комплекс завдань, які необхідно вирішити: в розумних межах знизити податковий тиск, обмежити кількість перевірок, звести до мінімуму кількість позапланових перевірок, на які скаржаться підприємці.

«Держава в цілому і кожен регіон зокрема обирають свій шлях. Поки сьогодні ще не працює система, яка давала б можливість людям комфортно себе почувати, якщо вони обрали для себе бізнес-шлях. Сподіваюся, що незабаром настане той час, коли Україна буде названа в числі тих держав, які визначені кращими за комфортностю ведення бізнесу. Поки цього не сталося, наше завдання як місцевої влади – мінімізувати ризики при відкритті малих і середніх підприємств харків'янами і жителями області. Успішність нашої роботи підтверджує те, що в даний момент Харківська область має найбільший відсоток підприємців на 10 тисяч населення», – заявив губернатор.