Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Споживачі області з початку 2013 року в цілому розрахувалися за природний газ на 124,8%

Споживачі області з початку 2013 року в цілому розрахувалися за природний газ на 124,8%

Про це повідомив у ході селекторної наради начальник управління паливно-енергетичного комплексу ХОДА Микола Муригін. У тому числі рівень розрахунків населення склав 123%, установ та організацій, фінансування яких здійснюється з державного бюджету - 105%, місцевого - 103%. «Середній показник розрахунків за природний газ по районах області та містах обласного значення склав 126%. На сьогодні в цілому стовідсоткові розрахунки забезпечили всі райони області та міста обласного значення», - підкреслив він.

Найменший рівень розрахунків мають установи та організації, фінансування яких здійснюється з державного бюджету і знаходяться на території Сахновщинського, Шевченківського, Красноградського, Дергачівського, Харківського, Балаклійського та Золочівського районів, м. Куп'янська.

«Середній рівень розрахунків установ та організацій, фінансування яких здійснюється з місцевих бюджетів, по районах області та містах обласного значення склав 103%. Майже всі райони та міста обласного значення мають стовідсоткові розрахунки, крім 4-х районів і 1 міста, рівень розрахунків, за природний газ яких коливається в межах від 99,1% до 99,9%», - зазначив Микола Муригін.