Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євген Савін привітав архієпископа Ізюмського і Куп’янського Єлисея з 40-річчям

Євген Савін привітав архієпископа Ізюмського і Куп’янського Єлисея з 40-річчям

Сьогодні у Свято-Вознесенському Кафедральному соборі відбулася святкова літургія з нагоди відзначення 40-літнього ювілею архієпископа Ізюмського і Куп’янського Єлисея. У заході взяли участь заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Євген Савін та перший заступник голови Харківської обласної ради Олена Олешко.

Євген Савін від імені голови Харківської ОДА Михайла Добкіна привітав архієпископа Ізюмського і Куп’янського Єлисея з ювілеєм, побажав міцного здоров'я, духовної радості, благодатного натхнення і творчих сил у справі служіння Богу і людям.

«Присвятивши життя відбудові православних храмів, відродженню духовних святинь, гідно несучи хрест любові, смирення і прощення, Ви повертаєте релігійній громаді і світському суспільству віру в Спасіння, прагнення жити за заповідями Христовими. Упевнений, що літопис Ізюмської єпархії Української Православної Церкви за часів Вашого керівництва поповниться довгим списком добрих діянь і духовних подвигів в ім’я віри Христової та українського народу», - йдеться у привітанні голови ХОДА.

Після святкової літургії Євгена Савіна нагородили Орденом князя Володимира III ступеня, а Олені Олешко вручили Орден Святої Преподобної Анастасії.