Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Безпека дітей - це головна умова, за якої оздоровчий табір отримує можливість працювати

Безпека дітей - це головна умова, за якої оздоровчий табір отримує можливість працювати

В ефірі програми обласного державного радіо «Від влади до громади» голова ХОДА Михайло Добкін розповів, що в рамках реалізації соціальних ініціатив Президента України в цьому році набагато більше дітей Харкова та області отримають можливість відпочити в найкращих літніх таборах на берегах Чорного та Азовського морів, а також у комфортабельних таборах на території західної України.

«Ми намагаємося зробити все від нас можливе, щоб з кожним роком на території Харківської області кількість дитячих оздоровчих таборів збільшувалася. Частина таборів знаходиться на балансі різних підприємств і фінансова ситуація не завжди дозволяє додатково фінансувати ці статті витрат. Але нам вдається знаходити спільну мову з керівниками цих підприємств і не допустити скорочення мережі оздоровчих таборів», - сказав голова ХОДА.

Також Михайло Добкін зазначив, що в Харківській області не було випадків закриття таборів через неналежну санітарну підготовку або за рекомендацією представників ДСНС. Він підкреслив, що безпека дітей протягом усього періоду відпочинку - це головна умова, за якої оздоровчий табір отримує можливість працювати.