Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Національному університеті цивільного захисту України відбулися урочистості з нагоди випуску фахівців

У Національному університеті цивільного захисту України відбулися урочистості з нагоди випуску фахівців

Сьогодні в Національному університеті цивільного захисту України відбулися урочистості з нагоди випуску фахівців. У заході взяли участь голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій Михайло Болотських, голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін, перший заступник голови ХОДА Валентин Дулуб.

Михайло Болотських привітав випускників зі святом і зазначив, що сьогодні особливий день в історії ВНЗ.

«Сьогодні відкривається нова сторінка у вашій біографії. У стінах цього університету навчалися два Міністра надзвичайних ситуацій - України і Білорусії - та 27 генералів. Завжди пам'ятайте, що знання, отримані в цьому університеті, стануть для вас фундаментом професійного зростання і сумлінного виконання своїх обов'язків. Чесність, порядність, високий професіоналізм - ось ті основні якості, які відрізняють працівника держслужби з надзвичайних ситуацій», - сказав Михайло Болотських.

Голова Харківської ОДА Михайло Добкін також привітав випускників та побажав їм здоров'я, удачі в їх нелегкій праці.

«Ви обрали собі непросту професію. Я неодноразово мав честь співпрацювати з вашими колегами в різних життєвих ситуаціях. Я пам'ятаю, як вони дуже часто виявляли героїзм і ризикували власним життям заради того, щоб врятувати життя інших людей», - звернувся до випускників Михайло Добкін.

Цього року дипломи отримали 577 молодих фахівців, з них 38 випускників отримали диплом з відзнакою, 202 направлені для проходження служби в територіальних підрозділах Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Також вперше в історії університету 8 лейтенантів-піротехніків отримали дипломи. Вони навчалися за спеціальністю «Інженерне забезпечення саперних, піротехнічних та вибухонебезпечних робіт».