Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківська область планує співпрацювати з підприємцями Бельгії

Харківська область планує співпрацювати з підприємцями Бельгії

Сьогодні відбулася зустріч представників структурних підрозділів Харківської облдержадміністрації з представниками Посольства Бельгії в Україні та бельгійської торгової місії. У складі іноземної делегації на зустрічі були присутні представники відомих бельгійських компаній, зацікавлених в пошуку партнерів в Харківській області.

«Харківська область - територія співпраці, професіоналізму і енергії зростання. Незважаючи на ту кризу, яка охопила багато країн, ми вважаємо, що у нас немає підстав сумувати. Це підтверджує той факт, що такі відомі видання як «Forbes», «Financial Times» визначають Харків найбільш цікавим містом для розвитку ділових зв'язків. У рейтингу журналу «Forbes» місто Харків вже другий рік поспіль посідає перше місце серед усіх міст України за привабливістю інвестиційного клімату. Ці оцінки підкріплені реальними економічними показниками - обсяг прямих іноземних інвестицій в Харківську область становить понад 3 млрд. дол. А останні дослідження свідчать про те, що наш регіон в масштабах всієї України володіє найкращим показником з конкурентоспроможності та інвестиційної привабливості», - сказав присутнім директор Харківського регіонального центру інвестицій та розвитку Олександр Дудка.

Під час зустрічі відбулася презентація експортного та інвестиційного потенціалу регіону, сторони обговорили питання активізації співпраці Харківської області з бельгійським бізнесом, створення та реалізації спільних проектів, залучення інвестицій у розвиток регіону та поліпшення бізнес-клімату для іноземних компаній.