Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін взяв участь у прямій телефонній лінії газети «Слобідський край»

Михайло Добкін взяв участь у прямій телефонній лінії газети «Слобідський край»

Сьогодні в редакції газети «Слобідський край» відбулася пряма телефонна лінія за участю голови Харківської облдержадміністрації Михайла Добкіна. У рамках Днів відкритості всі жителі області мали можливість задати губернатору питання, що найбільше цікавлять їх. Зокрема, за час прямої лінії до Михайла Добкіна звернулися з приводу земельних паїв, питань ЖКГ, прикордонного сполучення, приватизації житла, газифікації сіл, лікування катаракти та забезпечення інвалідів війни допоміжними засобами.

Голова ХОДА висловив думку, що відкритість влади і найкращий зворотний зв'язок керівництва будь-якого рівня з жителями забезпечують насамперед особисті зустрічі на рівні територіальних громад.

«Під час особистого прийому керівник обласного рівня може прийняти лише 5 – 10 осіб. Зустрічі з людьми повинні відбуватися в територіальних громадах, коли можна приїхати і зустрітися відразу з 200 – 300 особами. Це дозволяє почути питання, які турбують багатьох людей, і, вирішуючи їхні проблеми, допомогти одразу цілому населеному пункту», – зазначив Михайло Добкін.

Більш докладно з матеріалами прямої лінії з Михайлом Добкіним можна буде ознайомитися у випусках газети «Слобідський край» за 8 і 15 червня.