Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Мереф’янському міжрайонному медичному центрі відкрили фізіотерапевтичний кабінет

У Мереф’янському міжрайонному медичному центрі відкрили фізіотерапевтичний кабінет

Сьогодні у Мереф’янському міжрайонному медичному центрі відбулося відкриття фізіотерапевтичного кабінету. У заході взяв участь заступник голови Харківської облдержадміністрації Ігор Шурма. Мереф’янська центральна районна лікарня визначена одним з 10 міжрайонних центрів області (майбутніх госпітальних округів) для надання медичної допомоги жителям Харківського, частини Нововодолазького та Зміївського районів. Протягом останніх років приділялась велика увага покращенню матеріально - технічної бази закладу та оснащенню його сучасним медичним обладнанням.

Так, у 2012 році район отримав комплект фізіотерапевтичного обладнання у складі 8 різних сучасних апаратів на суму 69,09 тис.грн. У вересні-листопаді 2012 року у Мереф’янській центральній районній лікарні проведено капітальний ремонт приміщення кабінету фізіотерапії на суму 213 тис. грн. Проведена заміна 9 вікон на енергозберігаючі, заміна дверей; ремонт стін, установка заземлення; ремонт підлоги з укладкою лінолеуму; ремонт ганку з облаштуванням пандусу та ін.

Як зазначив Ігор Шурма, зазначені якісні зміни у матеріально-технічній базі лікарні дозволять суттєво підвищити діагностичні та лікувальні можливості Мереф’янської центральної районної лікарні, покращити доступність та якість медичної допомоги мешканцям Харківського району.