Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

До Харкова прибув митрополит Київський і всієї України Володимир

До Харкова прибув митрополит Київський і всієї України Володимир

До Харкова з нагоди урочистого святкування 1025-річчя Хрещення Русі прибув митрополит Київський і всієї України Володимир. В аеропорту Харківського авіазаводу митрополита зустріли голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, Харківський міський голова Геннадій Кернес, голова Харківської облради Сергій Чернов та керуючий Харківською єпархією Української православної церкви владика Онуфрій.

Після зустрічі в аеропорту митрополит вирушив в управління Харківської єпархії, а ввечері візьме участь в урочистій Академії з нагоди 1025-річчя Хрещення Київської Русі та 20-річчя прославлення Собору новомучеників Слобожанського краю. Академія відбудеться о 19:00 в Харківському національному академічному театрі опери та балету ім. М. Лисенка.

Також в рамках святкування 1025-річчя Хрещення Русі 2 червня в Благовіщенському кафедральному соборі відбудеться Божественна літургія (початок – о 9:30). Після цього, з 11:30, віруючі пройдуть хресною ходою до Покровського чоловічого монастиря.

Пряма трансляція Божественної літургії буде вестися на Харківському обласному державному телебаченні і телеканалі «Фора».