Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Вихованців дошкільного підрозділу КУ «Харківський санаторний НВК №1» привітали з Міжнародним днем захисту дітей

Вихованців дошкільного підрозділу КУ «Харківський санаторний НВК №1» привітали з Міжнародним днем захисту дітей

Напередодні Міжнародного дня захисту дітей представники управління у справах преси та інформації ХОДА відвідали в Краснокутському районі дошкільний підрозділ Комунального закладу «Харківський санаторний НВК №1» Харківської обласної ради та привітали вихованців зі святом, а також із закінченням навчання тих, для кого сьогодні відбувся перший випускний бал.

«Наша установа росте і розвивається. Ми раді, що можемо допомогти дітям, які приходять до нас. Ми дуже вдячні начальнику управління у справах преси та інформації Вікторії Маренич за допомогу нашому закладу, - сказала заступник директора з виховної роботи Світлана Воробйова. - Ми вже отримали такі потрібні подарунки як пральна машина і сушарка для одягу, а сьогодні нам подарували газонокосарку - це чудово, оскільки у нас 2 га території. Ми дуже раді, що є люди, на допомогу і підтримку яких можемо розраховувати, які бачать нас за 100 км і завжди приходять на допомогу».

Довідка. Дошкільний підрозділ Комунального закладу «Харківський санаторний НВК №1» Харківської обласної ради було створено в серпні 2012 року на базі Краснокутського дитячого дошкільного будинку. За ініціативи начальника управління у справах преси та інформації ХОДА Вікторії Маренич управління надає допомогу цьому закладу вже третій рік поспіль: привозить всілякі подарунки та допомагає покращувати матеріально-технічну базу установи. Раніше сюди було придбано пральну машину, два бойлери, праски та прасувальні дошки.