Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Відкритість, доступність і гласність - головні пріоритети, якими ми керуємося у своїй роботі. Михайло Добкін

Відкритість, доступність і гласність - головні пріоритети, якими ми керуємося у своїй роботі. Михайло Добкін

На прес-конференції голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін розповів, що на найближчій сесії Харківської обласної ради будуть внесені зміни до Стратегії сталого розвитку Харківської області. Зміни запропоновані керівниками, які курирують ту чи іншу програму.

Голова ХОДА також підкреслив, що всі запропоновані зміни доступні громадськості.

«Є три якості роботи місцевої державної влади, які я вважаю найціннішими. Це гласність, відкритість і доступність. І це певний стиль нашої роботи. У 2010 році ми запросили до співпраці всі громадські організації нашого регіону. Коли були обрані робочі органи новоствореної громадської ради, я відразу запропонував, щоб мені давали кандидатури для включення їх до колегії облдержадміністрації. Громадська рада сьогодні має можливість знайомитися з документами в момент їх підготовки, тобто, може долучитися до вивчення та ухвалення рішення будь-якого рівня», - сказав Михайло Добкін.

Голова ХОДА підкреслив, що відкритість і прозорість роботи це те, без чого неможливо буде побудувати нормальні взаємини з суспільством.

«Якщо люди будуть розуміти, що ми робимо, як ми це робимо і найголовніше - що ми отримаємо в результаті, вони перестануть відчувати недовіру до влади. Відкритість, доступність і гласність. Ось три головних пріоритети, якими ми керуємося у своїй роботі», - зазначив голова ХОДА.