Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Співпраця з Європейськими та прикордонними державами дасть Україні можливість додаткового розвитку

Співпраця з Європейськими та прикордонними державами дасть Україні можливість додаткового розвитку

У Харкові розпочався III Міжнародний форум «Україна - ЄС: новий рівень кооперації». У роботі форуму беруть участь заступник директора Департаменту економіки і міжнародних відносин ХОДА Денис Ткачов, голова комісії з питань розвитку місцевого самоврядування, адміністративно-територіального устрою, регламенту, етики та депутатської діяльності Харківської обласної ради Микола Тітов, Генеральний консул Республіки Польща в Харкові Ян Гранат, консул Генерального консульства РФ у Харкові Віталій Богданов, почесний консул Федеративної Республіки Німеччина в Харкові Тетяна Гавриш і багато інших.

У ході роботи III Міжнародного форуму Денис Ткачов підкреслив, що Харків - єдине місто, яке володіє всіма призами Ради Європи, які присуджуються у сфері міжнародного співробітництва і дуже важливо продовжувати роботу в цьому напрямку.

«Найголовніше, щоб по закінченні форуму ми були твердо переконані в тому, що співпраця з країнами Європейського Союзу, як і співпраця з нашими прикордонними колегами, дасть нашій країні можливість додаткового розвитку», - звернувся до присутніх на форумі заступник директора Департаменту економіки і міжнародних відносин ХОДА.