Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині зміцнюється матеріально-технічна база культурних установ

На Харківщині зміцнюється матеріально-технічна база культурних установ

Як зазначив в ефірі програми «Час влади» на обласному телебаченні директор Департаменту культури і туризму Харківської ОДА Дмитро Кузнєцов, питання зміцнення матеріально-технічної бази закладів культури перебуває на контролі як на державному рівні, так і перших осіб Харківської області.  

«На сьогоднішній день ми маємо перелік соціально важливих об'єктів культури, які в першу чергу потребують поліпшення матеріально-технічної бази. Перелік затверджений головою Харківської ОДА. За минулі два роки, оскільки ресурс був обмежений, ми сконцентрували свої зусилля на відновленні районних Будинків культури. На сьогоднішній момент усі Будинку культури відповідають необхідним стандартам. Тим не менш, будівництво Печенізького районного Будинку культури і абсолютно новий вигляд після реконструкції Вільшанського сільського Будинку культури Дергачівського району показав нам якісно новий рівень, який повинен бути і до якого ми прагнемо в кінцевому підсумку», - сказав Дмитро Кузнєцов.

Також він додав, що паралельно з цим установи культури сільської місцевості теж продовжують зміцнювати свою матеріально-технічну базу.