Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

6 таборів Харківщини, які отримали по 200 тисяч гривень з обласного бюджету, освоять їх до початку оздоровчого сезону

6 таборів Харківщини, які отримали по 200 тисяч гривень з обласного бюджету, освоять їх до початку оздоровчого сезону

У Харківській області за Програмою збереження мережі та розвитку дитячих закладів оздоровлення щорічно таборам виділяються кошти з обласного бюджету. Цього року 6 таборів вже отримали по 200 тисяч гривень. Як повідомила сьогодні в ефірі програми «Ранковий ексклюзив» на обласному радіо заступник директора Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту ХОДА – начальник управління сім'ї та молоді Лариса Козлова, всі виділені кошти будуть освоєні до початку оздоровчого сезону.

«Ці кошти отримали 6 таборів – «Орлятко» Борівського району, «Берізка» Золочівського району, «Сосновий» Куп'янського району, «Каразинський» Краснокутського району, «Орлятко» Чугуївського району та «Орлятко» м. Ізюм. Всі ці табори надали кошториси, куди будуть витрачати ці гроші. В основному вони йдуть на заміну вікон, дверей, перекриття дахів, поліпшення пляжу. На сьогоднішній день роботи активно йдуть, тому що ми знаємо – оздоровча кампанія у нас стартує в День захисту дітей, 1 червня. Відповідно до того, як комісії прийматимуть табори, повинно все бути зроблено. Можу сказати з повною упевненістю, що ці гроші будуть освоєні, і наші табори відкриються вчасно», – підкреслила вона.

За словами Лариси Козлової, на сьогоднішній день більше 20 таборів Харківщини готові на 50% і більше 10 таборів – на 75%.