Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківщина презентувала свій туристичний потенціал на IIІ Міжнародному туристичному форумі в Скадовську

Харківщина презентувала свій туристичний потенціал на IIІ Міжнародному туристичному форумі в Скадовську

В рамках IIІ Міжнародного туристичного форуму «Херсонщина - відпочинок, лікування, подорожі в екологічних умовах Таврії», який відбувся 16-17 травня у м. Скадовськ Херсонської області, представники Харківського організаційно-методичного центр туризму презентовали туристичний потенціал області, зокрема сільський та зелений туризм. У Форумі взяли участь близько 1000 осіб, серед них науковці, бізнесмени, посли, консули та торгові аташе з Австрії, Білорусії, Грузії, Італії, Кувейту, Казахстану, Киргизії, Литви, Німеччини, Росії, Словаччини, Туреччини, Угорщини, Швеції та Естонії.

В рамках заходу Державним агентством України з туризму та курортів було проведено науково-практичну конференцію за темою «Комплексний розвиток туризму і курортів Приазов’я», а також були розглянуті окремі положення проекту Концепції Державної цільової програми розвитку туризму та курортів на період до 2022 року, в основу якої також увійшла «Концепція розвитку туризму у Харківській області до 2020 року».

За результатами Конференції, на прикладі вирішення проблем розвитку туризму і курортів Приазов’я, було відпрацьовано механізм міжрегіонального співробітництва влади, бізнесу та міжрегіональних громад.