Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У рамках кінофестивалю «Харьковская сирень» відбувся показ мод від Fashion Academy

У рамках кінофестивалю «Харьковская сирень» відбувся показ мод від Fashion Academy

Сьогодні в Інформаційно-виставковому центрі «Бузок» у рамках Міжнародного кінофестивалю «Харьковская сирень» відбувся показ мод від Fashion Academy. Глядачам були представлені роботи художника по костюмах Юрія Севастьянова і модельєра Костянтина Пономарьова. Як зазначила Почесний президент кінофестивалю «Харьковская сирень» Мілен Демонжо, яка була присутня на показі, вона приємно здивована якістю робіт. «Для мене величезна честь знаходитися тут сьогодні, я отримала величезне задоволення від перегляду. Я не очікувала, що нас запросять на показ такого рівня - тканини, крій, моделі, - все прекрасно. Я в захваті, не вистачає слів. Браво колекції!» - сказала вона.

Як зазначив Юрій Севастьянов, мода і кіно тісно взаємопов'язані, тому секцію кінофестивалю «Харьковская сирень» «Мода в кіно» обов'язково потрібно продовжувати.

«Неможливе ніяке кіно без красивого одягу, і ніякий одяг неможливий без фантазії, що навіює кіно. Цю секцію ми будемо розвивати і продовжувати. На жаль, не приїхав В'ячеслав Зайцев, Валентин Юдашкін дуже хотів бути тут. У наступному році ми обов'язково це зробимо, тут будуть російські художники моди і мої французькі друзі. А я на наступний фестиваль «Харьковская сирень» обов'язково зроблю колекцію «Мілен» і присвячу її прекрасный Мілен Демонжо», - сказав він.