Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ми завжди будемо вболівати за «Харьковскую сирень». Людмила Гладунко

Ми завжди будемо вболівати за «Харьковскую сирень». Людмила Гладунко

Сьогодні у Харкові в рамках Міжнародного кінофестивалю «Харьковская сирень» відбувся майстер-клас члена журі кінофестивалю, заслуженого артиста РРФСР Бориса Токарєва і члена журі кінофестивалю, заслуженої артистки Російської Федерації Людмили Гладунко. У ході майстер-класу артисти розповіли всім присутнім про те, наскільки важливо знайти свій шлях у мистецтві, а також поділилися деякими професійними секретами. Людмила Гладунко також підкреслила, що кожен рік кінофестиваль «Харьковская сирень» радує її все більшою кількістю цікавих і високопрофесійних фільмів.

«Цього року нас дуже порадували фільми, як кажуть, було з чого вибирати. Я повинна сказати, що фестиваль «Харьковская сирень» набуває популярності за межами України. Молоді режисери, з якими ми спілкуємося, знають про ваш фестиваль, надсилають вам свої роботи і висловлюють надію, що роботи будуть прийняті і прийняті добре. І це дуже важливо і радісно для нас. Ми завжди будемо вболівати за «Харьковскую сирень», в добру путь вам і удачі!», - сказала Людмила Гладунко.

Присутні на майстер-класі отримали можливість поставити гостям свої питання і подивитися уривки з фільму «Для тих, хто починає любити», в якому Людмила Гладунко дебютувала в якості режисера, а також уривки зі старих і нових фільмів Бориса Токарєва.

Розповідаючи про свою роботу, Борис Токарєв підкреслив, що величезне значення для кінематографу має акторський ансамбль. «Для актора важливий не тільки сюжет і режисура, ще дуже важливе точне відчуття один одного на знімальному майданчику, відчуття ролі і партнера в кіно. Необхідно, щоб все це становило єдиний і цілісний ансамбль, інакше фільм вже не можна буде назвати вдалим», - зазначив актор.