Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Презентовано книгу Мілен Демонжо «Моє кіно» (доповнено)

Презентовано книгу Мілен Демонжо «Моє кіно» (доповнено)

Сьогодні в інформаційно-виставковому центрі «Бузок» в рамках V Міжнародного кінофестивалю короткометражного кіно «Харьковская сирень» відбулася презентація книги Почесного президента кінофестивалю Мілен Демонжо «Моє кіно». Книга присвячена спогадам про тих людей, з якими Мілен Демонжо працювала, про її роботу над кінофільмами.

«Ця книга була спеціально написана, щоб презентувати і показати її вам. Це другий том моїх спогадів про кіно, наступного разу, коли я до вас приїду, я привезу перший том. У цю книгу включені мої спогади про фільми, в яких я знімалася, про ту епоху. У проміжку між розповідями про фільми я пишу про свої власні погляди на такі питання, як екологія, любов до тварин. Потрібно, щоб ви прочитали її, склали для себе враження, і тоді наступного разу, коли я приїду, ми зможемо докладно поговорити про неї», - з такими словами Мілен Демонжо звернулася до учасників презентації.

Після презентації Мілен Демонжо поспілкувалася з харків'янами і відповіла на їхні запитання. Вони стосувалися роботи французької актриси на зйомках фільмів «Фантомас» і «Три мушкетери», взаємин на знімальному майданчику. Також харків'яни цікавилися, чому не знімається фільм за книгою «Харьковская сирень», яка присвячена її матері, уродженці Харківщини. Як відповіла Мілен Демонжо, зараз найголовніше знайти дуже красиву актрису, тому що її мати була дуже привабливою і красивою жінкою. При цьому актриса повинна бути українського походження. У цілому ж, робота вже ведеться, і обговорюються можливі варіанти фільму.