Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Мішель Мерсьє зустрілася з харків'янами в рамках кінофестивалю «Харьковская сирень»

Мішель Мерсьє зустрілася з харків'янами в рамках кінофестивалю «Харьковская сирень»

Сьогодні у Харкові в рамках Міжнародного кінофестивалю «Харьковская сирень» відбулася творча зустріч зі знаменитою актрисою Мішель Мерсьє, яка знялася в більш ніж 30 французьких, італійських і американських фільмах, включаючи культовий серіал за романом Анн і Сержа Голон «Анжеліка». У ході зустрічі харків'янам показали 50-хвилинний біографічний фільм про творчий і життєвий шлях актриси, після чого Мішель Мерсьє відповіла на запитання харків'ян. Зокрема, її запитували про секрети нев'янучої привабливості, про співпрацю зі знаменитими акторами і режисерами з різних країн, про акторську майстерність, про нинішню діяльність, про любов і заповітні мрії.

Відповідаючи на запитання про роботу над серіалом «Анжеліка», актриса розповіла, що це її улюблена роль.

«Характер Анжеліки - це повний збіг зі мною. Коли я вперше прочитала сценарій, я сказала: «Анжеліка - це я і ніхто інший». У мене не було відчуття, що я знімаюся у фільмі, я розуміла, що залишаюся собою і живу своїм життям. Це найповніша роль у моїй кар'єрі», - сказала Мішель Мерсьє.

У ході зустрічі харків'яни дякували гості за візит до Харкова і за її прекрасні роботи в кіно. Також володарка Гран-Прі Міжнародного фестивалю в Парижі Вікторія Вєннікова виконала для Мішель Мерсьє пісню Едіт Піаф «Padam».

Зал вітав актрису стоячи, а після закінчення творчої зустрічі вона провела для харків'ян автограф-сесію.