Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Фестиваль «Харьковская сирень» швидко росте і розвивається. Володимир Фокін

Фестиваль «Харьковская сирень» швидко росте і розвивається. Володимир Фокін

Сьогодні в ході відкриття фотовиставки «Миттєвості «Харьковской сирени» голова журі кінофестивалю, Народний артист Російської Федерації Володимир Фокін відзначив помітний якісний ріст конкурсної програми фестивалю «Харьковская сирень», а також розвиток усього фестивалю в цілому.

«Ще 5 років тому не було міжнародного кінофестивалю «Харьковская сирень», а тепер він є, і більше того, фестиваль швидко росте і розвивається. Повинен сказати, що якісний ріст фестивальної програми просто феноменальний. Сьогодні ми маємо справу з повноцінною програмою конкурентоспроможних, найвищою мірою професійно виконаних робіт повноцінного європейського фестивального рівня. З цим я всіх харків'ян вітаю. Я щасливий в черговий раз бути в Харкові у зв'язку з такою приємною подією», - сказав він.

Також Володимир Фокін привітав харків'ян з відкриттям галереї «Бузок».

«Я дуже радий, що у нас тепер є своя галерея. Я думаю, що вона може розвиватися у найфантастичніших напрямках, і я сподіваюся, що це стане улюбленим місцем всіх харків'ян, як і наш фестиваль - улюблений захід», - сказав голова журі.