Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Продано дві третини квитків на заходи кінофестивалю «Харьковская сирень»

Продано дві третини квитків на заходи кінофестивалю «Харьковская сирень»

На більшість заходів Міжнародного фестивалю короткометражного кіно «Харьковская сирень» вхід безкоштовний. У той же час харків'яни активно розкуповують квитки і на платні заходи кінофестивалю. Як повідомила сьогодні в ході прямої лінії в газеті «Слобідський край» начальник управління у справах преси та інформації ХОДА, співголова оргкомітету фестивалю Вікторія Маренич, на даний момент продано вже дві третини квитків на урочисте відкриття і закриття фестивалю, а також творчий вечір Мішель Мерсьє.

«У нас є три платні заходи - відкриття, закриття і творчий вечір Мішель Мерсьє. Також у нас платний вхід на майстер-клас Олів'є Кауфера в кінотеатрі імені Довженка, що пов'язано з використанням 3D-зали, якої в «Боммері» поки немає. Усі інші заходи ми розбили на кілька майданчиків - це «Бузок», «Боммер» - там всі майстер-класи, перегляди конкурсних робіт абсолютно безкоштовні. Квитки на платні заходи продаються в 2 місцях - кінотеатрі «Боммер» і галереї «Бузок». Квитки ще є, але їх вже не багато - на сьогоднішній день вже продано дві третини квитків, якщо не більше», - повідомила вона.

Ціна квитків на платні заходи фестивалю варіюється від 30 до 100 гривень. Квитки на майстер-клас Олів'є Кауфера можна купити в кінотеатрі ім. Довженка за цінами кінотеатру.

Більш докладно з матеріалами прямої лінії можна ознайомитися в номері газети «Слобідський край», який вийде в четвер 16 травня.