Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

16 травня в галереї «Бузок» відкриється виставка, присвячена Міжнародному кінофестивалю «Харьковская сирень»

16 травня в галереї «Бузок» відкриється виставка, присвячена Міжнародному кінофестивалю «Харьковская сирень»

Як повідомила в ході прямої лінії в газеті «Слобідський край» начальник управління у справах преси та інформації Харківської ОДА, співголова оргкомітету кінофестивалю «Харьковская сирень» Вікторія Маренич, 16 травня в галереї «Бузок» (вул. Сумська, 25) відбудеться відкриття фотовиставки, присвяченої Міжнародному фестивалю короткометражного кіно «Харьковская сирень».

За її словами, у виставці будуть представлені фото з ​​найяскравішими миттєвостями фестивалю за чотири роки. Крім цього, в рамках V Міжнародного фестивалю «Харьковская сирень» в галереї відбудеться презентація книги Почесного президента кінофестивалю Мілен Демонжо «Моє кіно» і будуть презентовані 2 книги члена журі МФКК «Харьковская сирень», кінокритика Володимира Миславського: «Кінопідприємець Дмитро Харитонов. Життя і фільм» і «Олександр Мішон. Видавець. Фотограф. Кінематографіст».

Також, додала Вікторія Маренич, в рамках секції фестивалю «Мода в кіно» 19 травня о 13:00 в галереї «Бузок» відбудеться показ мод.

«Минулого року кінофестиваль почав проводити таку секцію як «Мода в кіно». Вона була присвячена Варварі Каринській, яка отримала «Оскар» за створення костюмів у кіно. Цього року буде показ мод від fashion академії. Одним з її учасників буде Костянтин Пономарьов. Вони представлять роботи, які брали участь у зйомках тих чи інших кіноробіт», - сказала Вікторія Маренич.

Більше інформації читайте у випуску газети «Слобідський край», який вийде у четвер, 16 травня.