Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В «Ніч музеїв» у галереї «Бузок» відбудеться майстер-клас з фейс-арту «Бузкова фантазія»

В «Ніч музеїв» у галереї «Бузок» відбудеться майстер-клас з фейс-арту «Бузкова фантазія»

18 травня інформаційно-виставковий центр «Бузок» візьме участь у всесвітній акції «Ніч музеїв». Про це повідомила сьогодні в ході прямої телефонної лінії газети «Слобідський край» начальник управління у справах преси та інформації ХОДА, співголова оргкомітету кінофестивалю «Харьковская сирень» Вікторія Маренич. За її словами, в малій залі галереї відбудеться майстер-клас з фейс-арту «Бузкова фантазія». Представники авторської школи візажу будуть розписувати моделі в бузкових мотивах.

За часом проведення акція «Ніч музеїв» збігається з V Міжнародним фестивалем короткометражних фільмів «Харьковская сирень». Як зазначила Вікторія Маренич, о 22 годині того ж дня на Алеї почесних гостей фестивалю перед галереєю «Бузок» відбудеться реконструкція сеансу німого кіно «Привид опери» 1929 року.

«У нас буде справжній живий тапер. Увечері під зоряним небом на величезному екрані буде показано фільм 1929 року. Він забезпечить всім глядачам прекрасний настрій. Ми перейняли європейську модель проведення open-air на свіжому повітрі і додали свою родзинку, тому що це реконструкція публічного кіносеансу фільму 1929 року. Вхід буде абсолютно вільним, але місця варто зайняти заздалегідь – буде всього 100 стільців», – підкреслила начальник управління.

Ознайомитися з матеріалами прямої телефонної лінії більш детально можна буде у номері газети «Слобідський край», який вийде у четвер, 16 травня.