Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Підопічні Ржавецького психоневрологічного диспансеру отримали в подарунок паски

Підопічні Ржавецького психоневрологічного диспансеру отримали в подарунок паски

Голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін у рамках благодійної акції «З Великоднем!» відвідав Ржавецький психоневрологічний диспансер. Голова ХОДА привітав співробітників та їх підопічних зі святом і передав у подарунок паски. Також він додав, що найближчим часом будуть виділені кошти на покращення матеріально-технічного стану цього закладу.

«Ржавецький психоневрологічний інтернат був у жахливому стані. Крім того, тут було нелюдське ставлення до тих людей, які за станом здоров'я абсолютно несамостійні. Сьогодні тут зовсім інша ситуація. З приходом нового керівника вдалося зробити багато корисного в плані поліпшення якості умов перебування пацієнтів в інтернаті. Тут ще дуже багато проблем. Ми сьогодні дивилися пральню, котельні. Але це все можна за допомогою фінансів виправити. Ми в цьому допомагатимемо і на наступній сесії плануємо виділити фінансування на цей психоневрологічний інтернат», - сказав Михайло Добкін.

Довідка. Благодійна акція «З Великоднем!» з ініціативи Михайла Добкіна проводиться в Харківській області третій рік поспіль.

У Ржавецькому психоневрологічному диспансері мешкає 120 осіб. Персонал установи складають 79 співробітників.