Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині відкрився туристичний пункт велопрокату

На Харківщині відкрився туристичний пункт велопрокату

Сьогодні поруч з готелем «Харків Палац» відбулося урочисте відкриття першого в Харківській області туристичного пункту велопрокату. У заході взяв участь заступник голови Харківської ОДА Євген Савін, директор Департаменту культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації Дмитро Кузнєцов. Євген Савін зазначив, що його дуже радує розвиток велоспорту в Харкові та області. «На вулицях нашого міста і дорогах області кількість велосипедистів тільки збільшується, і це дуже важливо для нас. Адже це не тільки пропаганда здорового способу життя, це і можливість познайомитися з Харківською областю. Чим більше жителів нашої області та міста або ж гостей хочуть стати такими туристами, тим краще», - сказав Євген Савін.

Заступник голови ХОДА також розповів, що одне з основних завдань - створення комфорту для велосипедистів. Так, наприклад, на кожному веломаршруті розташований покажчик проїзду на 2-х мовах: українській та англійській.

Представлені в пункті прокату сучасні велосипеди європейського класу призначені для аматорського катання і професійного велотуризму. Туристам будуть запропоновані туристичні карти із зазначеними веломаршрутами по Харкову і Харківській області.