Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

18 травня в Харкові відбудеться творчий вечір французької актриси Мішель Мерсьє

18 травня в Харкові відбудеться творчий вечір французької актриси Мішель Мерсьє

18 травня у Палаці студентів Національного університету «Юридична академія України ім. Ярослава Мудрого» в рамках V Міжнародного фестивалю «Харьковская сирень» відбудеться творчий вечір дивовижної жінки, прекрасної і незабутньої актриси Мішель Мерсьє. Про це повідомила сьогодні під час церемонії відкриття відбитків долонь гостей IV кінофестивалю начальник управління у справах преси та інформації ХОДА, заступник голови оргкомітету кінофестивалю Вікторія Маренич.

«Ми дуже сподіваємося, що нас відвідає кінозірка Мішель Мерсьє і залишить на пам'ять відбиток своєї вишуканої долоні. Те, що вона дала згоду взяти участь у нашому фестивалі, зайвий раз підкреслює його рівень. У середовищі французького кіномистецтва вісті поширюються швидко, і після того як фестиваль відвідали такі метри кінематографу, як П'єр Рішар, Жан-Поль Бельмондо і Ален Делон, Мішель Мерсьє їде до нас з упевненістю, що їй тут все сподобається, і інакше бути не може», – підкреслила вона.

Також очікується низка нових обличь у журі фестивалю. Вікторія Маренич зазначила, що не зможе прибути актор Олександр Михайлов – в цей час він бере участь у зйомках проекту «Дві зірки», але приїдуть наші земляки, які зараз живуть в Москві. Оргкомітет сподівається на приїзд голови Спілки кінематографістів України Сергія Тримбача, який дав попередню згоду. Має прибути Світлана Жіванкова – українська кіноактриса, яка знімалася у фільмі «Вертикаль» разом з Володимиром Висоцьким, очікуються гості від академії кіномистецтва в Москві і французький майстер 3D-ефектів Олів'є Кауфер.