Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Підприємства ЖКГ Харківщини отримають понад 261 млн.грн. субвенції з держбюджету на погашення заборгованості з різниці в тарифах

Підприємства ЖКГ Харківщини отримають понад 261 млн.грн. субвенції з держбюджету на погашення заборгованості з різниці в тарифах

Сьогодні в ході сесії обласної ради було внесено зміни до обласного бюджету на 2013 рік. Зокрема, ухваленими змінами передбачено прийняття субвенції з держбюджету на погашення заборгованості з різниці в тарифах на теплову енергію, послуги для населення з централізованого водопостачання та водовідведення у сумі 261 млн. 162,7 тис.грн. Крім того, 36 млн. грн. коштів субвенції з держбюджету спрямовуються на будівництво, реконструкцію, ремонт та утримання вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах.

5,5 млн. грн. додаткових коштів виділено на фінансову підтримку ОКВЕП «Держпром». Майже 2,4 млн. грн. надано місцевим бюджетам районів, що стали переможцями конкурсу розвитку територіальних громад «Разом у майбутнє».

Також збільшено видатки на суму 2 млн. грн. на реалізацію заходів комплексної Програми соціального захисту населення; майже 5,9 млн. грн. додатково виділено на фінансування централізованих заходів у галузі охорони здоров’я.

На придбання автотранспортної техніки для ДП «Харківський Облавтодор» виділені кошти у сумі понад 11 млн.грн.

Теги