Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині проводяться роботи з благоустрою спортивних майданчиків

На Харківщині проводяться роботи з благоустрою спортивних майданчиків

У Харківській області в рамках акції «За чисте довкілля» та Всеукраїнського місячника «Спорт для всіх - спільна турбота» проводяться роботи з благоустрою вуличних спортивних майданчиків. Як повідомив сьогодні в ході прес-туру в м. Люботин заступник директора Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту ХОДА Сергій Христоєв, акція стартувала 1 квітня і закінчиться 1 травня. Вже проведені такі роботи у Чугуївському районі. Сьогодні в м. Люботин прибирати стадіон «Олімпієць» вийшли 40 вихованців місцевої ДЮСШ. Вони прибирали територію стадіону від сміття і торішнього листя, а також фарбували огорожі та проводили інші роботи з благоустрою.

«Харківська область бере дуже активну участь у місячнику з благоустрою спортивних об'єктів. На сьогодні в області налічується 113 майданчиків з синтетичним покриттям, близько 700 майданчиків з тренажерним обладнанням. Всі ці майданчики планується максимально привести у відповідність до їх первісного вигляду», - зазначив заступник директора Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської обласної державної адміністрації Сергій Христоєв.

Всього на Харківщині в рамках місячника «Спорт для всіх - спільна турбота» планується залучити близько 117 тисяч учасників.