Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Всі вуличні спортивні майданчики Харківської області будуть підготовлені до літнього сезону

Всі вуличні спортивні майданчики Харківської області будуть підготовлені до літнього сезону

Як повідомив в ефірі програми обласного радіо «Ранковий ексклюзив» заступник директора Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту ХОДА Сергій Христоєв, в зимовий час поля з синтетичним покриттям та вуличні тренажерні майданчики були задіяні менше, але все одно не пустували. Там займалися люди різного віку, всі, у кого є бажання. На сьогоднішній день в рамках акції «За чисте довкілля» та Всеукраїнського місячника «Спорт для всіх – спільна турбота» ведуться роботи з підготовки всіх майданчиків до весняно-літнього періоду. До цього планується залучити близько 117 тисяч осіб. В області налічується близько 500 майданчиків.

«У кожному районі сформовані групи фахівців, підключені волонтери, визначені потреба, наявність і стан спортивних споруд та майданчиків. Будемо здійснювати прибирання, ремонт огорожі – оскільки акти вандалізму трапляються, нікуди від цього не дітися – відновлювати розмітку, підфарбовувати. Постараємося максимально привести у відповідність всі спортивні об'єкти», – зазначив Сергій Христоєв.

За його словами, до участі в суботниках будуть залучені волонтери, а також всі зацікавлені та небайдужі люди. По районах поширюються листівки із запрошенням взяти участь в акції, було виготовлено 400 плакатів.   

Теги