Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Практика залучення техніки на договірних умовах до снігоприбиральних робіт буде продовжена в наступний зимовий період

Практика залучення техніки на договірних умовах до снігоприбиральних робіт буде продовжена в наступний зимовий період

Як заявив сьогодні в ході засідання колегії обласної адміністрації перший заступник голови Харківської облдержадміністрації Валентин Дулуб, для забезпечення стабільного функціонування дорожнього комплексу області в зимовий період 2012/2013 років в районах і містах було забезпечено 100% підготовку 688 одиниць спеціалізованої техніки, заготівлю 63 тис. тонн посипочного матеріалу (109% плану).

Також Валентин Дулуб підкреслив, що практика залучення на договірних умовах техніки організацій та сільгосппідприємств до снігоприбиральних робіт себе виправдала і буде продовжена в наступний зимовий період. Так, для роботи техніки з прибирання снігу на дорогах області районними держадміністраціями виділялося 54 одиниць техніки інших підприємств в якості допомоги філіям ДП «Харківський облавтодор» було виділено 10,5 тис.л бензину і 40,2 тис.л дизельного палива.

«Завдяки вжитим заходам в осінньо-зимовий період 2012/2013 років, а також залученню техніки, на об'єктах дорожнього комплексу області цілодобово було забезпечено безперебійний рух транспортних засобів, вдалося уникнути заторів під час сильних снігопадів, снігових заметів, ожеледиці. Надзвичайних ситуацій, пов'язаних із станом дорожнього покриття і зимовим утриманням доріг, не було», - сказав Валентин Дулуб.