Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

«Бузок» надає великі можливості для проведення будь-яких заходів, пов'язаних з культурою і мистецтвом

«Бузок» надає великі можливості для проведення будь-яких заходів, пов'язаних з культурою і мистецтвом

Голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін заявив, що інформаційно-виставковий центр «Бузок» надає великі можливості для проведення не тільки художніх виставок, але й інших заходів, пов'язаних з культурою. Він зазначив, що тут можливо проводити прес-конференції з діячами мистецтва, і журналістам буде комфортно знімати і брати в них інтерв'ю. Мультимедійне забезпечення центру дозволить проводити всі заходи на високому сучасному рівні.

Також Михайло Добкін повідомив, що, завдяки начальнику управління у справах преси та інформації ХОДА Вікторії Маренич, для роботи галереї обраний особливий формат: в першу чергу буде приділятися увага династіям харківських художників. Експозиція центру дозволить показати, як з покоління в покоління однією або різними техніками втілюються на полотні прекрасні види Харкова або просто фантазії художників.

«Це яскравий приклад державного і приватного партнерства, тому що сюди вкладено не тільки бюджетні гроші, але й кошти приватних інвесторів. Вони без будь-якої подальшої вигоди для себе, а тільки заради підтримки мистецтва і талановитих людей, інвестують в майбутнє, а насправді – ще і в сучасне», – підбив підсумок Михайло Добкін.