Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

До Дня Перемоги всі пам'ятники та обеліски в Харківській області будуть приведені в порядок. Михайло Добкін

До Дня Перемоги всі пам'ятники та обеліски в Харківській області будуть приведені в порядок. Михайло Добкін

Про це в ефірі програми «Час влади» на ХОД ТРК повідомив голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін. «Відвідуючи ті чи інші населені пункти нашого регіону, я завжди наголошую, що там, де сильна громада, де живуть міцні та сильні люди, пам'ятники, присвячені Великій Вітчизняній війні, завжди в порядку. Там завжди забезпечено благоустрій, немає похилої огорожі, там все пофарбовано, вибілено, завжди є свіжі квіти. У нас є реєстр всіх місць поховання, є розуміння з боку всіх районних керівників, мерів міст обласного значення, тому крок за кроком до 9 травня ми скрізь наведемо порядок, на свято скрізь будуть організовані заходи, присвячені цьому великому для нас дню - Дню Перемоги», - сказав губернатор Харківщини.

Також він зазначив, що в Харкові на площі Свободи традиційно відбудеться парад, в якому візьмуть участь офіцери, солдати та курсанти харківського гарнізону.

«Буде все зроблено для того, щоб на параді були присутні в якості почесних гостей максимальна кількість ветеранів Харківської області. Тих, хто за станом здоров'я ще може бути присутнім на параді, ми забезпечимо транспортом, харчуванням. Чергуватимуть лікарі. Після параду буде традиційна солдатська кухня. А ввечері відбудеться святковий салют та концерт», - додав Михайло Добкін.