Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Звання найкращого мера повернулося до Харкова

Звання найкращого мера повернулося до Харкова

Харківський міський голова Геннадій Кернес став переможцем XVII щорічної премії України «Людина року-2012» в номінації «Міський голова року». Церемонія нагородження переможців відбулася 23 березня в Києві. У зв'язку з поганими погодними умовами Геннадій Кернес не зміг бути присутнім на церемонії. Почесну нагороду на сцені отримав голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, який раніше теж був переможцем в цій номінації.

«Харків - це місто-трудівник, яке дало світові багато талановитих людей, місто, яке динамічно розвивається, яке є візитною карткою нашої прекрасної країни. Я як корінний харків'янин пишаюся тим, що через невеликий проміжок часу це звання повертається меру Харкова. Для будь-якої людини, яка отримує посаду завдяки прямому голосуванню, найголовніший момент в житті настає тоді, коли його роботу оцінюють люди. До наступних виборів досить тривалий термін. Але те, що експертна рада затвердила мого друга, Геннадія Кернеса, в ролі кращого мера, дасть нам сили зробити ще не одну корисну справу на благо нашого регіону», - зазначив Михайло Добкін.

Довідка. Програма «Людина року» стартувала в 1995 році як проект визначення інтелектуальної та професійної еліти країни. Щорічно церемонія нагородження премії «Людина року» збирає кращих представників соціально-політичної та фінансово-економічної еліти, органів державної влади України, дипломатичного корпусу, високопоставлених гостей з дружніх країн, найвідоміших зірок української та зарубіжної естради і численних журналістів українських та іноземних ЗМІ. За шістнадцятирічну історію існування програми володарями премії «Людина року» були більш ніж 270 переможців у різних номінаціях.