Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Цього року в м. Лозова планується розпочати будівництво дитячого садка

Цього року в м. Лозова планується розпочати будівництво дитячого садка

Сьогодні під час робочої поїздки заступника голови Харківської облдержадміністрації Євгена Савіна до м. Лозова (Авилівська сторона міста) було визначено місце будівництва дошкільного навчального закладу з робочою потужністю у 100 місць. Євген Савін зазначив актуальність забезпечення потреб мешканців міста у дошкільних навчальних закладах та підкреслив пріоритетність виконання доручень Президента України щодо розвитку мережі дошкільних навчальних закладів у Харківській області.

Крім цього Євген Савін відвідав Лозівський будинок дитячої та юнацької творчості. Заступник голови обласної державної адміністрації ознайомився з роботою закладу позашкільної освіти та підкреслив її високий рівень.

«Усі секції та кружки працюють, діти виявляють інтерес до занять, задоволені власними творчими досягненнями. І це – найголовніше, оскільки найцікавіше та різнобічне дозвілля не лише сприяє розвитку творчих здібностей майбутнього покоління, але й «захищає» наших дітей від «вулиці», що є пріоритетом державної політики в рамках Року дитячої творчості в Україні», - підкреслив Євген Савін.

Заступник голови ХОДА також окреслив перспективу будівництва додаткового приміщення для забезпечення подальшого розвитку позашкільної освіти у місті.