Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харківській області розпочато ямковий ремонт доріг

У Харківській області розпочато ямковий ремонт доріг

Про це в ході Всеукраїнської селекторної наради під керівництвом Віце-прем'єр-міністра України Олександра Вілкула повідомив голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін. «Сьогодні в Харківській області ведуться роботи з усунення ямковості на дорогах державної та комунальної форм власності. Проблем немає. Десять асфальтових заводів, 50 бригад готові. Поки працює тільки 27 бригад, тому що погодні умови не у всіх районах і містах Харківської області дозволяють проводити ці роботи. Буде хороша погода, робота буде активізована. Техніки вистачає, люди є, фінансування теж», - сказав голова області.

Також Михайло Добкін акцентував увагу Віце-прем'єр-міністра на необхідності фінансування ремонту доріг Київ-Харків і Харків-Донецьк.

«На цих двох дорогах у великому процентному співвідношенні укладений перший шар асфальту. Якщо ми цього року не почнемо їх навесні закривати другим шаром, ми втратимо перший шар, а разом з ним і великі державні гроші, які були витрачені в минулі роки на ремонт цих доріг», - додав губернатор Харківщини.