Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Внесено зміни до бюджету Харківської області на 2013 рік

Внесено зміни до бюджету Харківської області на 2013 рік

Депутати Харківської обласної ради підтримали перелік змін до бюджету регіону на 2013 рік, якими передбачено виділення коштів на утримання установ, що фінансуються з обласного бюджету, та деяких обласних програм у сумі 90 млн. 212 тис. грн.

Зокрема, кошти у сумі 8,4 млн. грн. виділяються на забезпечення функціонування установ освіти і науки та погашення кредиторської заборгованості, у тому числі по загальноосвітніх школах-інтернатах для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, спеціальних загальноосвітніх школах-інтернатах для дітей з вадами фізичного та розумового розвитку тощо.

Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту на проведення навчально-тренувальних зборів і змагань, оздоровлення дітей пільгового контингенту та інші заходи надаються кошти у сумі понад 4,2 млн. грн.

3,7 млн. грн. виділяється на придбання продуктів харчування у будинках-інтернатах для малолітніх інвалідів, літніх людей та інвалідів системи соціального захисту, реалізацію заходів комплексної Програми соціального захисту населення Харківської області. 

На галузь охорони здоров’я змінами передбачено виділення коштів у сумі 8,2 млн. грн., культури та туризму – 1,2 млн. грн. Також 9 млн. грн. субвенції з обласного бюджету надається районам області на облаштування внутрішніми туалетами 39 загальноосвітніх навчальних закладів, 1,5 млн. грн. – на забезпечення безоплатного зубопротезування інвалідів та ветеранів війни, а також осіб, що мають статус «дітей війни».

Теги