Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Необхідно надати можливість творчого розвитку кожному мешканцю Харківщини

Необхідно надати можливість творчого розвитку кожному мешканцю Харківщини

На сесії обласної ради голова облдержадміністрації Михайло Добкін розповів, що минулого року обласна державна адміністрація, органи місцевої влади та місцевого самоврядування продовжили цілеспрямовану роботу щодо поліпшення матеріально-технічної бази галузі «культура».

«Ми розуміємо, що тільки комплексний, системний підхід до проблем гуманітарного виховання дозволить наблизитися до їх вирішення. І наша мета - надати можливість для творчого розвитку кожному мешканцю області, незалежно від того, проживає він в місті Харкові або у найвіддаленішому районі», - сказав Михайло Добкін.

Голова ХОДА також нагадав про те, що роботи з будівництва та капітального ремонту закладів культури були профінансовані на суму 36,4 млн. грн. Крім того, завершено будівництво Печенізького районного Будинку культури та за рахунок коштів обласного бюджету придбано для нього сценічне обладнання на суму в 400 тис. грн. Також були проведені реконструкція приміщення Харківського історичного музею, пам'ятко-охоронні роботи будівлі обласної філармонії, капітальний ремонт глядацької зали Харківського державного академічного театру ляльок ім. Афанасьєва, реконструкція Барвінківського, Краснокутського, Шевченківського районних будинків культури та капітальний ремонт міського Палацу культури в м.Лозова.