Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У м.Лозова відбудеться бізнес-семінар на тему: «Актуальні питання ведення підприємницької діяльності у 2013 році»

У м.Лозова відбудеться бізнес-семінар на тему: «Актуальні питання ведення підприємницької діяльності у 2013 році»

Кустова зустріч з підприємцями Лозівського, Близнюківського та Сахновщинського районів області відбудеться 21 лютого 2013 року о 13.00 в актовому залі Лозівської РДА. На ній будуть роз’яснені актуальні питання податкового законодавства, серед яких новий порядок сплати податку на прибуток, зміни у спрощеній системі оподаткування, фіксований сільськогосподарський податок, новий сервіс «Електронний кабінет платника податків», сплата єдиного соціального внеску для суб’єктів підприємницької діяльності, нововведення у пенсійному законодавстві та інші.

В якості експертів запрошені представники Державної податкової служби у Харківській області, Головного управління Пенсійного фонду України у Харківській області, Харківського обласного центру зайнятості та Головного управління Держкомзему у Харківській області, Харківського регіонального фонду підтримки підприємництва, Союзу підприємців Харківської області.

Організатори: Департамент економіки і міжнародних відносин ХОДА, Харківський регіональний фонд підтримки підприємництва, Союз підприємців Харківської області.