Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін представив Андрія Руденка активу Дергачівського району

Михайло Добкін представив Андрія Руденка активу Дергачівського району

Сьогодні голова ХОДА Михайло Добкін представив нового главу Дергачівської районної державної адміністрації Андрія Руденка активу району. «Дергачівський район - один з найбільших на Харківщині і має стратегічне значення для реалізації завдань, які ставить Президент України Віктор Янукович в плані соціально-економічного розвитку країни. Внесок Дергачівського району в економічний розвиток області дуже великий. Андрій Руденко - людина в державній владі нова, але у нього є досвід керівництва багатотисячним колективом. Крім того, пропонуючи його кандидатуру на посаду голови Дергачівської районної державної адміністрації, я враховував його життєві амбіції та вміння об'єднувати навколо себе людей. Я впевнений, що він зможе об'єднати навколо себе всіх фахівців, які здатні укріпити команду Дергачівської райдержадміністрації», - заявив глава області.

За словами Михайла Добкіна, першочерговими завданнями для нового керівника Дергачівського району є вирішення проблем з очищенням і подачею води, водовідведенням, газифікацією, екологічні та транспортні питання.

У свою чергу Андрій Руденко пообіцяв докласти всіх зусиль, щоб мешканці Дергачівщини довіряли йому як керівникові.

«Для мене найголовніший показник роботи будь-якого керівника - це довіра людей. Тому для людей ми і будемо працювати», - сказав він.

Довідка.

Андрій Руденко народився 6 вересня 1972 р. у Харкові. Освіта вища. З 2001 р. по 2011 р. обіймав посаду голови правління ЗАТ «Хлібзавод «Салтівський». З 2002 року тричі обирався депутатом Харківської міської ради.