Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Афганців і учасників бойових дій на території інших держав привітали зі святом і вручили нагороди

Афганців і учасників бойових дій на території інших держав привітали зі святом і вручили нагороди

Відбулася урочиста зустріч активу ветеранських організацій учасників бойових дій на території інших держав і в Республіці Афганістан з керівництвом обласної державної адміністрації та облради. Зі святом воїнів привітали заступник голови - керівник апарату обласної державної адміністрації Василь Хома і заступник голови Харківської обласної ради Людмила Давидова. Василь Хома від імені голови Харківської обласної державної адміністрації привітав усіх присутніх з 24-ю річницею виведення радянських військ з Республіки Афганістан і днем вшанування учасників бойових дій на території інших країн.

«Афганська війна для усіх нас стала символом мужності, - звернувся Василь Хома до присутніх, - і я вважаю за правильне те, що ми розпочинаємо заходи з тих моментів, коли вшановуємо наших полеглих бойових товаришів і згадуємо про тих хлопців, які покинули нас вже після війни. Ми повинні завжди пам'ятати про них».

Василь Хома також передав слова вдячності від голови ХОДА Михайла Добкіна керівникам громадських організацій, які ведуть просвітницьку роботу серед молоді, створюють організації, які підтримують афганців і наслідують бойові традиції.

Заступник голови Харківської обласної ради Людмила Давидова передала поздоровлення від голови обласної ради Сергія Чернова і побажала усім щастя, здоров'я і миру на землі.

Члени ветеранських організацій учасників бойових дій на території інших держав і в Республіці Афганістан були нагороджені грамотами Харківської обласної державної адміністрації і Харківської обласної ради.