Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У разі потреби в області можуть бути розгорнуті пересувні пункти обігріву

У разі потреби в області можуть бути розгорнуті пересувні пункти обігріву

Як зазначив сьогодні в ефірі програми «Ранковий ексклюзив» на обласному радіо перший заступник голови ХОДА Валентин Дулуб, на сьогодні у всіх містах, районних центрах області працює 189 цілодобових пунктів обігріву. У разі необхідності також можуть бути розгорнуті як мінімум 700 ліжок у міських та районних лікарнях.

«Пункти обігріву є у всіх районних центрах, великих населених пунктах, у містах. Ці пункти стаціонарні, вони розташовані в тих же місцях, що і в минулому році. За час холодів по допомогу звернулося з переохолодженням 133 людини, з них 123 були госпіталізовані. На жаль, в області не обійшлося без смертельних випадків - 8 осіб вже замерзло, всі ці люди перебували в стані алкогольного сп'яніння», - сказав перший заступник голови ХОДА.

Також, за словами Валентина Дулуба, у віддалених населених пунктах у разі аварійної відсутності в будинках опалення або електрики можуть бути розгорнуті також пересувні пункти обігріву. У такому наметі знаходиться буржуйка, дрова, продукти харчування, обслуговуючий персонал з числа працівників МНС, які зможуть надати необхідну допомогу.