Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Реконструкція Коробочкинського навчально-виховного комплексу практично завершена

Реконструкція Коробочкинського навчально-виховного комплексу практично завершена

На даний час роботи з реконструкції навчального закладу виконано практично на 100%. Про це повідомив заступник голови Харківської облдержадміністрації Євген Савін. У березні заплановано проведення робіт з благоустрою прилеглої території. Після введення об’єкта в експлуатацію в ньому буде знаходитись 11 класів, їдальня, спортзал з роздягальнями і душем, актовий зал на 400 місць, бібліотека. Наразі проводиться оформлення дозвільної документації у відповідних службах.

Також у ході робочої поїздки до Чугуївського району Євгену Савіну було презентовано котельню, яку нещодавно переведено на альтернативні види палива. «Реалізація таких проектів дає економічно ефективне та екологічно чисте енергозабезпечення в умовах зменшення витрат газу, що дозволяє значно зменшити бюджетні витрати за спожиті енергоносії», – зазначив він.

Євген Савін пообіцяв подарувати учням Коробочкинського навчально-виховного комплексу 20 пар ковзанів для занять фізичною культурою на льодовому катку, який розташований поблизу навчального закладу. 

Теги