Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У приміщенні галереї «Маестро» буде сучасний виставковий центр

У приміщенні галереї «Маестро» буде сучасний виставковий центр

Про це повідомила сьогодні начальник управління у справах преси та інформації ХОДА Вікторія Маренич. «На місці, де сьогодні знаходиться галерея «Маестро», буде сучасний виставковий центр, – зазначила вона. – Ми плануємо співпрацювати із багатьма іноземними художниками і скульпторами, принаймні тими, хто хотів би виставлятися не тільки у столиці країни, але і у Харкові. Ми маємо забезпечити умови, які відповідали б європейським стандартам, для цього ми вирішили зробити все по-сучасному та встановити мультимедійне обладнання – щоб галерея була інтерактивною на кшталт європейських галерей».

Вікторія Маренич нагадала, що центральна частина будівлі, в якій розміщується Харківський національний академічний театр опери і балету ім. Лисенка, передано у державну власність, а два крила праворуч і ліворуч на сьогоднішній день перебувають у власності громади. Приміщення галереї «Маестро» було передано КП «Знахідка», а від нього – КП «Регіональний інформаційний центр», яке керується управлінням у справах преси та інформації. 

Начальник управління повідомила, що до 14 січня у галереї буде виставка, яка відкривається сьогодні, а потім буде розпочато ремонтні роботи. Сучасний виставковий центр відкриється з початку березня.

Теги