Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін взяв участь у Подячному молебні з нагоди завершення 2012 року

Михайло Добкін взяв участь у Подячному молебні з нагоди завершення 2012 року

Сьогодні в Свято-Благовіщенському кафедральному соборі міста Харкова відбувся Подячний молебень з нагоди завершення 2012 року. У заході взяли участь голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін і голова Харківської облради Сергій Чернов. «Сьогодні ми подякували Господу за минулий рік і попросили у нього благословення на рік наступний. Не буває простих часів у людей. Як казав Владика Никодим, як би складно нам не було, іншого часу у нас в житті не буде. Напевно, в будь-які роки у людини, на яку були покладені серйозні обов'язки та відповідальність, легких часів не було. Багато хто проходив їх з честю і гідністю. Одне можу сказати: без молитви і Божого благословення ні в кого нічого на цій землі ще не виходило. Нехай Господь Бог береже землю Слобожанську і людей на цій землі», – підбив підсумок Михайло Добкін.

Він подякував архієпископу Харківському і Богодухівському Владиці Онуфрію за молебень і висловив упевненість, що Харківщина завжди може розраховувати на духовенство і його молитви.

«Я бажаю всім нам у новому році милості Божої, щоб Господь нас любив не менше, ніж у цьому, щоб наші прагнення звернулися до добра і воно переважало зло. Нас не можна розділити, ми одна сім'я – свята Слобожанщина. Сьогодні з нами знаходиться наш губернатор Михайло Добкін, який молиться за наш рідний край. Бажаю, щоб і в церкві, і на землі, і в кожному будинку була благодать і радість людська, щоб у кожній хаті горіла благодатна свічка і обігріла ті душі, ті серця, які зустрічають Новий рік та Різдво Христове», – зазначив у своїй промові Владика Онуфрій.

Також у молебні взяли участь заступники голови ХОДА Андрій Моченков, Євген Савін та Олег Анпілогов, заступник губернатора – керівник апарату ХОДА Василь Хома, заступники Харківського міського голови Олександр Попов, Ігор Терехов та Світлана Горбунова-Рубан, перший заступник голови облради Олена Олешко, заступник голови облради Людмила Давидова, Генеральний консул Російської Федерації в Харкові Сергій Семенов і народний депутат Дмитро Добкін.