Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На оздоровлення дітей в Харківській області в 2012 році з Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності було виділено 10 млн. грн.

На оздоровлення дітей в Харківській області в 2012 році з Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності було виділено 10 млн. грн.

У 2012 році всі оздоровчі заклади Харківської області були завантажені на 100%, - повідомив сьогодні в ході прес-конференції заступник голови ХОДА Євген Савін. За його словами, чимало цьому сприяв Фонд соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, яким було виділено 10 млн. грн. на оздоровлення дітей в регіоні. «Оздоровлення дітей завжди було пріоритетом у діяльності обласної державної адміністрації, ми другий рік поспіль посідаємо провідне місце в країні з оздоровлення дітей. На сьогодні ми зуміли досягти практично 100% завантаження всіх таборів Харківської області. Нам надав в цьому році серйозну допомогу Фонд соціального страхування, який на 10 млн. грн. викупив путівок, і навіть зараз у нас в «Бермінводах» оздоровлюються діти», - повідомив він.

За словами Євгена Савіна, вже ведеться підготовка до оздоровчого сезону 2013 року.

«На наступний рік у нас є плани, ми продовжуємо роботу з передачі табору заводу імені Малишева у комунальну власність Дергачівського району. У тому ж районі ми зараз розглядаємо ще варіанти для того, щоб ми гарантовано могли в 2013 році відкрити там оздоровчий табір», - повідомив заступник голови області.

Також він зазначив, що найближчим часом очікується виділення коштів на проектні роботи з будівництва в Харківській області цілорічного оздоровчого табору.

«Ми вже відпрацьовуємо це питання з Адміністрацією Президента, Міністерством фінансів, і я думаю, що коли вноситимуться зміни до бюджету, буде внесено рядок для Харківської області з проектування цілорічного оздоровчого табору на території регіону», - повідомив Євген Савін.